Hervisov Test tekaških copat 2021

Moški tekač si zavezuje tekaški copat na testu tekaških copat

Letos smo v Hervisu testirali sedemnajst parov tekaških copat.

Test tekaških copat 2021 smo sestavili iz tekaških copat znamk Asics, Brooks, Mizuno in letos prvič tudi New Balance. Test smo tokrat opravili tekaški trenerji Nataša Čebokli Bleiweis, Mitja Krevs in Marko Mrak. V spodnjem seznamu si oglejte teste posameznih tekaških copat, če pa ne veste kateri copati so primerni za vas, si najprej preberite zapis o tem Kako izbrati ustrezne tekaške copate. V veliko pomoč vam bo tudi Hervisov konfigurator tekaških copat.

Hervisov konigurator tekaških copat

Konfigurator tekaških copat je zelo enostaven. V njem nam najprej zaupate nekaj o sebi in o vašem tekaškem slogu, konfigurator pa nato za vas izbere prave pare tekaških copat. Zelo verjetno je, da bo tekaških copat med rezultati več, med njimi pa se bodo spodaj prikazali tudi lanski modeli.

V konfiguratroju najprej izberite za kateri spol izbirate tekaške copate, na kakšen način boste tekli, ali bo vaš tek večinoma na razdalji, po brezpotju ali pa boste tekaške copate potrebovali za hitrejše teke.

Zadnji del izbora pa vsebuje še izbor o tem kako pogosto tečete. Ko oddate še ta podatek, se bodo med rezultati pojavili najbolj primerni tekaški copati za vas. Nekatere izmed njih smo testirali tudi v lanski sezoni. Več o tem si preberite v rezdelku s testi tekaških copat 2020, vsi letos testirani copati po so na tej strani spodaj.

Spletna trgovina Hervis.si

Prav vse copate letošnjega testa lahko kupite tudi v Hervisovi spletni trgovini na hervis.si